čtvrtek 11. ledna 2024

Co učí Curry Blake?

Zdroj neznámý, nasdíleno kámoše přes SZ. Díky moc Michalovi.

Co Curry Blake vyučuje?
Odpověď níže:

Všechny nemoci mají démonický původ (jiná možnost se nepřipouští). Křesťané mají promlouvat ke stvořenému (přikazovat atd.), např. k nemocem. Křesťané se nemají modlit za uzdravení k Bohu, ale přikazovat nemocem. Křesťané, ohledně uzdravení z nemocí, představují Boha.

Opravdu křesťané představují Boha? Toto vyučovat, to je velká satanovina!

„Genesis 3:4,5
Had ženě řekl: Jistě nezemřete, neboť Bůh ví, že v den, kdy z něho budete jíst, se vaše oči otevřou a budete jako Bůh, budete znát dobré a zlé. “

Curry Blake nepřímo vyučuje, že lidskou nemoc nemůže způsobit Bůh, okolnosti (nastydnul jsem a mám zvýšenou tělesnou teplotu, rýmu) ani stáří (degenerativní nemoci), ale výhradně démon. Curry Blake nepřímo vyučuje, že už v tomto věku může být člověk nesmrtelný (pokud bude mít dostatečně silnou osobní víru). Pravda je taková, že nemoci mají různé příčiny, stupně a úrovně, nejvyšším stupněm nemoci je smrt člověka. Pravda je taková, že většina lidí umírá na nějakou nemoc (nemoc srdce, nemoc mozku, zánět plic, úraz…). Opravdu každého křesťana, který zemřel na nemoc, usmrtil démon?

Pokud nějaký křesťan vyučuje, že všechny nemoci mají démonický původ, je falešný křesťanský učitel.

Video: Curry Blake – zpochybnění modlitby
https://youtu.be/Q3AxwsIZwaM

Křesťan určuje, kdy bude uzdraven z nemoci, ne Bůh.

Toto je velké rouhání (dávání se na úroveň Boha)!

Video: Curry Blake: Ty určuješ, kdy budeš uzdraven z nemoci, ne Bůh

https://youtu.be/cbPE1ffDUBI

Křesťan má kralovat v životě, má diktovat okolnostem.

Máme diktovat jídlu, aby se samo uvařilo? Máme diktovat bankovnímu účtu, aby tam byl připsán námi požadovaný finanční obnos? Máme diktovat chladničce, aby byla zaplněna jídlem?

Video: Curry Blake: Přikazujte akciím (prosperitu)
https://youtu.be/bCcJcJxi9wI
Curry Blake uvolňuje Ducha Svatého do věcí.

Toto je prokazatelně nebiblický a okultní rituál! Písmo říká, že Bůh konal skrze Pavlovy ruce velké zázraky. Toto se však dělo dva roky, ne déle. Písmo neříká, že se toto dělo pomocí modlitby (že se někdo modlil nad látkou), ale přes přiložené látky (šátky, zástěry). Písmo neříká, že křesťan může do nějakého předmětu „vnést“ Boží moc. Písmo nehovoří o tom, že se mají křesťané modlit nad nějakým předmětem, aby byl skrz tento předmět někdo uzdraven!

Závěr
Curry Blake svým učením spadá pod křesťanský směr Hnutí Víry, kde se uctívá falešný (nesvrchovaný) bůh. Curry Blake je falešný křesťanský učitel, který vyučuje magii. Pozor, falešný křesťanský učitel je zasvěcený démonům, protože za falešným učením stojí démon!

Žádný z křesťanů není schopen stoprocentního úspěchu ohledně uzdravení z nemocí. Dar uzdravování je udělován svrchovaným Bohem pro jednotlivé situace. Není to tak, že ten, kdo tento dar má, uzdraví každého podle své vůle nebo víry. Ani apoštol Pavel nedokázal uzdravit svůj „osten“, ani neuzdravil Timotea, Trofima či Epafrodita. Rozhodně to není tak, že když má křesťan v sobě Kristova (Božího) Ducha, tak bude dělat zázraky podle své vůle (víry).

 

Žádné komentáře:

Okomentovat