pátek 9. února 2024

Zprávy z Izraele

Sice to není nic o bibli, ale myslím, že hodně lidí zajímá co bude dál.
Izraelský premier seznámil širokou veřejnost s tím jak bude probíhat obnova Gazy. Tu zajímavou část jsem zvýraznil, že ze zprávy vyplývá, že minimálně 70% "civilního" obyvatelstva představují bezpečnostní riziko, protože byli indoktrinováni radikální ideologií na školách vedených OSN.

Premiér také rozvedl své poznámky ke své 3D vizi pro mír mezi Izraelem a Gazou. Po zničení Hamasu bude muset následovat demilitarizace Gazy a deradikalizace palestinské společnosti, aby se zabránilo oživení vojenské mašinérie, která spáchala masakr ze 7. října.

Izrael si bude muset udržet nadřazenou bezpečnostní kontrolu nad Gazou. To znamená, že izraelské síly si zachovají schopnost operovat kdekoli a kdykoli to bude nutné k potlačení teroristického oživení. Izrael nemá v úmyslu vládnout Gaze nebo jejímu lidu; tento úkol musí připadnout civilní správě obsazené lidmi oddanými směrování terorismu, nikoli mu fandit. Aby byl zajištěn udržitelný mír, musí dojít k deradikalizaci s cílem vypořádat se s genocidní ideologií Hamasu, která vedla k 7. říjnu, masakru zahrnujícímu nejen zaměstnance UNRA, ale stovky absolventů UNRA.

Zatímco mezinárodní dárci nyní přemýšlejí o tom, co dělat s těmi finančními prostředky, které pozastavili UNRA, otázka, kterou by si měli položit, není, kolik zaměstnanců UNRA se zúčastnilo masakru 7. října, ale kolik absolventů škol UNRA se masakru zúčastnilo. A pokud je skutečně 70 % obyvatel Pásma Gazy klasifikováno Organizací spojených národů jako uprchlíci, kteří dostávají vzdělávací služby od Organizace spojených národů, je logické, že asi 70 % pachatelů masakru ze 7. října bylo ve skutečnosti , absolventi mezinárodně financovaných škol v Gaze vedených OSN, které vychovávají generaci po generaci na stravě džihádu a mučednictví.

Majitelé škol indoktrinují palestinské děti genocidě a teroru; brutalizovali generace palestinských dětí. Příští generace musí být vychovávána k míru. Vyzýváme proto mezinárodní společenství, aby nahradilo UNRA odpovědnými humanitárními agenturami schopnými vzdělávat palestinské děti způsobem, který dláždí cestu k míru a schopným dodávat humanitární pomoc lidem v Gaze a zároveň zabránit Hamásu, aby ji unesl a přivolal dělá.

Izrael by samozřejmě uvítal účast umírněných arabských států, které již v posledním desetiletí úspěšně deradikalizovaly své školní osnovy na vytváření jiné a lepší budoucnosti pro Gazu. Totální vítězství Izraele nad strojem Hamasu 7. října se blíží; zničení Hamasu, demilitarizace Gazy.

Žádné komentáře:

Okomentovat